06-06-2022

DPS Budva: Političko licemjerje u Budvi, hiljade eura za jelo i piće na “otvaranju sezone”

O nastavku sage o političkom licemjerju u Budvi, živo svjedoči i događaj kojim je navodno otvorena turistička sezona u našem gradu. Vjerovali ili ne, gosti na tom događaju samo za ulog trebalo je da izdvoje 145 eura, dok je u pozivnici stajalo da se po stolu, za piće i hranu mora potrošiti najmanje 1.600 eura?! Zbog astronomskih cijena, neko bi pomislio da se radi o humanitarnom događaju, gdje se novac prikupljao za neku plemenitu svrhu, a ne o preskupoj večeri na kojoj su funkcioneri Demokratskog fronta potrošili hiljade eura za jelo i piće, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Budva.


Foto: DPS Budva

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Ko god se predstavio kao organizator ovog skandaloznog i neprimjerenog događaja, javnosti treba da odgovori na pitanja:

Kome je palo na pamet da u sred krize koja je snažno pogodila naše građane organizuje večeru gdje gosti za jednim stolom, za jedno veče treba da popiju i pojedu skoro 4 prosječne plate?

Da li je tačno da je ovaj događaj bio planiran kao završna izborna manifestacija DF-a u Budvi, za izbore koji su prvobitno bili raspisani 5. juna, ne bi li ta družina nekako povratila povjerenje razočaranih građana Budve?

Za koga je organizovan ovaj performans, pošto je jasno da je astronomska cifra za prisustvo i večeru bila prilagođena buržujima iz DF-a, a ne običnim stanovnicima Budve?

Iako su funkcionerima DF-a sa državnog i lokalnog nivoa, puna usta priče o skromnom životu, jednakosti i socijalnoj pravdi, ovaj preskupi događaj uz sve ono što su do sada priredili Budvi, svjedoči da su izgubili dodir s realnošću i postali primjer bahatog ponašanja.

Očigledno je da su Budvi potrebne promjene. Više nego ikad ranije potrebno je političko zbogom ovima i ovakvima koji su na prvo mjesto stavili svoje interese i vlastiti hedonizam, uništili Budvu, i još se rugaju Budvanima, koji su sa travnjaka mogli da gledaju „političku buržoaziju“ dok pije i jede za hiljade eura.