07-07-2015

FBT: Biznis ideja mlade Andjele Bošković „Iznajmite svog lokalnog prijatelja“ pobijedila na konkursu

Anđela Bošković iz Podgorice pobijedila je na konkursu „Moja biznis ideja u turizmu“ koji je na Fakultetu za biznis i turizam Budva bio otvoren do 10. juna ove godine.

FBT:  Biznis ideja mlade Andjele Bošković „Iznajmite svog lokalnog prijatelja“ pobijedila na konkursu | Radio Televizija Budva

Anđela Bošković iz Podgorice pobijedila je na konkursu „Moja biznis ideja u turizmu“ koji je na Fakultetu za biznis i turizam Budva bio otvoren do 10. juna ove godine. Za svoju biznis ideju „Rent a local friend“ Anđela je dobila stipendiju u vrijednosti od 4.500,00 € i ona se odnosi se na pokriće redovnih troškova studiranja na Fakultetu za tri akademske godine, do nivoa Bachelor-a menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu.

U prisustvu porodice, prijatelja i nastavnog osoblja Anđela je sa Dekanom Fakulteta prof. dr Radom Ratkovićem zaključila ugovor o stipendiranju nakon čega joj je svečano uručen indeks.

Konkurs je kako je istakao Ratković, bio otvoren sa idejom da se podstakne preduzetništvo mladih osoba u Crnoj Gori koje je, nažalost, nedovoljno zastupljeno.

Povodom završetka konkursa „Moja biznis ideja u turizmu“ prof. dr Rade Ratković i Andjela Bošković bili su gosti programa Radio Budve, a sa njima je razgovarala Danijela Benić.



Anđelin rad biće objavljen u časopisu “Putovanja”.