06-04-2021

Franeta: Niko nema pravo da iznevjeri volju građana Crne Gore i demokratsku pobjedu na izborima 30. avgusta

"Prava Crna Gora – Prava Budva, odlučno se protivi predlogu premijera Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića o smjeni ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, smatrajući, da je to u ovom trenutku pogrešan, pa i opasan potez, koji može dovesti do pada aktuelne Vlade, pa čak i povratak zločinačke Demokratske partije socijalista, što bi bilo pogubno za sve građane u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju Prave Budve.

Franeta: Niko nema pravo da iznevjeri volju građana Crne Gore  i demokratsku pobjedu na izborima 30. avgusta | Radio Televizija Budva

Saopštenje prenosimo integralno

Uvažavajući brojne pritiske opozicije na čelu sa DPS-om i njenim satelitima, ali i međunarodnih centara moći, Prava Crna Gora – Prava Budva, upozorava Vladu Crne Gore i njenog premijera Krivokapića, kao i koaliciju na vlasti, da niko nema pravo da iznevjeri volju građana Crne Gore i demokratsku pobjedu na izborima 30. avgusta prošle godine, kada su nakon 30-to godišnje vladavine, pobijeđeni mafija i kriminalna Demokratska partija socijalista i konačno izvojevana sloboda za sve građane.

U koliko je Vlada Zdravka Krivokapića, kako premijer tvrdi ekspertska, zašto se lišava usluga, najboljeg među njima gospodina Leposavića, kada još uvijek građani sanjaju pravnu državu koja to odavno nije ?

Prava Crna Gora – Prava Budva smatra, da je Crna Gora građanska država u kojoj ima mjesta za sve njene građane, bez obzira na vjersku i političku pripadnost, pa poziva sve aktere uzburkane političke scene, na smirivanje strasti, čija eskalacija, nikome ne bi donijela dobro.

Ne treba zaboraviti, da se sve ovo dešava u doba opasne pandemije Korona virusa, koji svakodnevno uzima živote gradjana Crne Gore, kao i u susret ovogodišnjoj neizvjesnoj turističkoj sezoni, od koje žive građani na ovom dijelu Crnogorskog primorja, kaže se pored ostalog u saopštenju za javnost, koje potpisuje, predsjednik Opštinskog odbora Prave Budve, Aleksandar Franeta.