23-01-2021

Glumci potvrdili – počelo snimanje specijala Prijatelji

Snimanje specijala hit sitkoma “Prijatelji”, koji smo očekivali još prošle godine, konačno je počelo, tako barem kaže Lisa Kudrou, poznata po ulozi Fibi.


Foto: IMDb

Ona je gostovala u podkastu glumca Roba Loua, gdje je rekla kako je već snimila nekoliko scena tokom pretprodukcije, dok snimanje počinje početkom proljeća.

Za sada još uvijek nema detalja o tome kada će se specijal pojaviti na HBO Max, jer je snimanje odloženo nekoliko puta zbog pandemije.

Svi glumici se vraćaju u specijalu – Dženifer Aniston, Metju Peri, Lisa Kudrou, Met LeBlank, Kortni Koks i Dejvid Švimer.

Detalji zapleta i dalje su nepoznati, a ne zna se ni ime specijala. Sigurno je samo da će se snimati u istom studiju u kom je snimljen i original, ali da li ćemo ponovo zakoračiti u čuveni Monikin stan, pitanje je.

Podsjetimo, baš praznim stanom završena je posljednja epizoda humorističke serije koju danas prati treća generacija gladalaca. Iako je snimana od 1994. do 2004. godine, ova serija je i sada jedna od nagledanijih na Netfliksu.


(Objektiv.rs/DDL)