11-07-2019

Gojković saopštio spisak za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji

Selektor Vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak od 13 igrača koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Gojković saopštio spisak za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji | Radio Televizija Budva

Naša selekcija sjutra stiže u Kvandžu, a prvi meč očekuje je u ponedjeljak od sat i 30 minuta nakon ponoći po crnogorskom vremenu protiv Srbije.

Dva dana kasnije igraćemo sa Grčkom od 12 sati i 10 minuta, dok je za 19. jul zakazan posljednji meč naše grupe A sa domaćinom Južnom Korejom od 10 sati i 50 minuta.

Sastav Crne Gore za SP u Kvandžuu: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Dragan Drašković, Uroš Čučković, Aleksa Ukropina, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Nikola Murišić i Slaven Kandić.

Pored selektora Vladimira Gojkovića, u stručnom štabu su i pomoćnici Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Predrag Dabović, fizioterapeut Ivan Borović, tehnička podrška Vasko Vučković, šef misije je Dragan Samardžić, dok će Crnu Goru predstavljati i sudija Stanko Ivanovski.

U grupi B su Hrvatska, SAD, Australija i Kazahstan, u grupi C su Španija, Južna Afrika, Novi Zeland i Mađarska, dok će u grupi D igrati Njemačka, Brazil, Italija i Japan. Pobjednik grupe plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana ekipa igrati osminu finala.





reperezentacija.me