17-01-2022

Građani na gradski bazen u čak tri termina, po cijeni od tri eura

Na bazenu SRC "Budva" građani su u mogućnosti da koriste tri termina za rekreaciju. Utakmice i treninzi se održavaju po planu, a 20. januara će se na budvanskom bazenu igrati utakmica premijer regionalne lige.

Građani na gradski bazen u čak tri termina, po cijeni od tri eura | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

Od 1. novembra na gradskom bazenu, otvorena su tri termina za građanstvo uz određene novine, kazala je v.d. direktorice ovog SRC Ivana Liješević.

"U tri termina od 8, 12 i 17h pa do 18.30h građani dolaze masovno, već se pročulo, radimo na marketingu, uvijek može bolje, ali u sklopu te cijene karte ulaza od tri eura u ponudi je i sauna. Imamo mnogo ljudi koji dolaze sa strane, dolaze iz Bara, Tivta, ali dolaze i Rusi. Oni su oduševljeni našom ponudom, svakodnevno dobijamo pohvale i zadovoljni smo", istakla je ona.

U prethodnih par mjeseci, kako je kazala urađeno je mnogo.

"Dosta stavri se urdilo, poboljšalo se samo funkcionisanje bazena, uglavnom su to stvari koje su od bitnog značaja kao što su gasna stanica za hlor, sonde, neutralizatori i sve ono što je važno za kvalitet vode i održavanje bazena. Voda je mikrobiološki i hemijski ispravna, tako da savjetujem građanima da nas posjete i koriste naše usluge", kazala je Liješević za Polis.

Od 20. do 23. januara na budvanskom bazenu biće održano i drugo kolo premijer lige.

"Na bazenu će biti sedam jakih timova, tri iz Hrvatske, dva iz Srbije i tri domaća kluba", navodi ona.

Liješević ističe i da je sraadnja sa opštisnkim sekretarijatima na visokom novu.

"Imamo jako lijepu aradnju sa Opštinom Budva i sa sekretatrijatima za Investicije i Komunalno stambene poslove, tako da smo već u nekim pregovorima oko značajnih stavri koje su bazenu neophodne. Što se tehničkih stvari tiče to su toplotna pumpa, koja je neophodna zbog smanjenja električne energije, a onda i mijenjanje rasvjete, jer se nije mijenjala od otvaranja bazena. Mi trenutno koristimo halogene sijalice koje su veliki potrošači struje, a kada bi se stavila led rasvjeta kaso što je u planu uštedjelo bi se mnogo električne energije", kazala je ona.

I ako sve funkcioniše kako treba uvijek ima prostora za poboljšanje zaključila je Liješević.

D.P.