22-10-2018

Grbalj u naletu

Grbalj se definitivno ne šali. Tim iz Radanovića u Pljevljima je upisao četvrti meč bez poraza, treći vezani bez primljenog gola, čime su Grbljani dokazali da su u sve boljoj formi.

Grbalj u naletu | Radio Televizija Budva

“Rudar je dobra i kvalitetna ekipa. Pljevljaci igraju tvrdo, što potvrđuje i činjenica da imaju čak osam remija, ali dobro smo otvorili meč, imali nekoliko šasni da već u prvom poluvremenu povedemo. Sigurno da smo postigli gol u prvih 45 minuta da bi sve bilo drugačije. Ali, raduje što smo nastavili pozitivnu seriju rezultata”, kazao je Ivan Mijušković, univerzalac Grblja za novine Pobjeda.

Tim iz Radanovića dugo se mučio, a nakon poraza od Sutjeske osvojio je bod protiv Mornara da bi zatim deklasirao Lovćen (5:0) i Petrovac (4:0), a remi pod Golubinjom potvrda je uspona forme.

“Nema vremena za euforiju. Sada nas prvo očekuje revanš protiv Zete u Kupu, gdje jurimo gol zaostatka, a zatim nas čeka izuzetno bitan meč protiv Iskre. Radimo zaista dobro i vjerujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu”, naglasio je Mijušković.