18-08-2020

Grbić: Nećemo se ponašati autsajderski, Bugari će morati dobro da se namuče

Noseći dres Partizana 2013. i 2014. godine, Petar Grbić je dva puta igrao protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona - oba puta su Bugari prošli dalje. Šest godina kasnije, Grbić će kao kapiten Budućnosti tražiti "revanš" jakom rivalu.


Foto: Vijesti

"Dva puta igrao sam sa Partizanom protiv njih, uvjerio sam se koliko su jaki. Ipak, ovo je jedna utakmica. Istina je da su ih oni odigrali puno više od nas u Evropi, ali ja prenosim glas svih igrača iz svlačionice - trebaće im dosta muke da opravdaju ulogu favorita. Jedva čekamo da meč počne, da se opravdamo za poraz od Dečića u prvom kolu i da pokažemo da se i u Crnoj Gori igra dobar fudbal", kazao je Grbić na konferenciji za novinare.

Budućnost sjutra pod Goricom čeka Ludogorec u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Na nama je da izađemo hrabro, da pokušamo da nametnemo naš stil igre. Ono što mi je posebno drago - nećemo mijenjati našu igru, pokušaćemo da igraćemo isto kako smo igrali do sada. Nećemo se ponašati kao autsajderi. U krvi Budućnosti je da napada - naravno, nećemo poletjeti, moramo da budemo odgovoreni, ali nećemo odustati ni od naše igre".


Izvor: Vijesti