02-09-2021

HG Budvanska rivijera: Dobre najave za period postsezone ukoliko dozvole mjere

Kapaciteti u objektima HG Budvanska rivijera su tokom jula i avgusta u odnosu na 2019. godinu bili popunjeni oko 90 odsto. Očekivanja su da se nakon uspješne sezone trend dobre posjete nastavi i u septembru, saopšteno je našem portalu iz PR službe ove hotelske kompanije.

HG Budvanska rivijera: Dobre najave za period postsezone ukoliko dozvole mjere | Radio Televizija Budva

Foto: HG Budvanska rivijera

U drugoj polovini septembra, ali i u oktobru najavljuju realizaciju grupnih aranžmana i onih koji se odnose na MICE turizam, takođe postoje upiti za održavanje većih događaja u Turističkom naselju „Slovenska plaža“, saopšteno je iz PR službe HG "Budvanska rivijera".

"Ipak, za realizaciju ovih događaja prisutna je neizvjesnost uslovljena epidemijskom situacijom i mjerama koje bi mogle biti na snazi u tom periodu.", naveli su u saopštenju.

Cjenovna politika biće prilagođena periodu koji slijedi, pa će smještaj biti povoljniji

"Hotelska grupa "Budvanska rivijera” je spremna da u i postsezoni dobrom cjenovnom politikom, obezbijedi odlične uslove za produžetak turističke sezone. Kao što je praksa, u ovom periodu osmišljavamo posebne ponude prateći dešavanja na tržištu i osluškujući potrebe gostiju. Uzimajući u obzir aktuelnu situaciju i želeći da svima koji planiraju odmor u najljepšem periodu godine, septembru, obezbijedimo što bolje uslove boravka, u našim hotelima TN “Slovenska plaža” i “Aleksandar” u Budvi i hotelu Palas u Petrovcu, ponudićemo cijene sa popustom od 10 % i specijalne uslove za boravak djece.", navedeno je u saopštenju.

Iz najveće hotelske kompanije na crnogorskom primorju ističu da se redovno prate zdravstveni protokoli i mjere propisane od strane Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore kako bi se gostima obezbjedio siguran i prijatan boravak.

J.M.