01-04-2022

HG Budvanska rivijera podržala Branka Đurića, talentovanog mladog tenisera iz Budve

Uz saglasnost Odbora direktora kompanije, Jovan Gregović, izvršni direktor Hotelske grupe “Budvanska rivijera” i Branko Đurić potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu koji će mladom teniseru obezbijediti podršku u daljem profesionalnom angažmanu, saopšteno je iz ove kompanije.



U okviru društveno odgovornog djelovanja i podrške lokalnoj zajednici, Hotelska grupa Budvanska rivijera već dugi niz godina podržava brojne sportiste i sportske kolektive sa područja Opštine Budva.

Imajući u vidu važnost sporta u svakom društvu a naročito njegovu ulogu u razvoju djece, od njihovih fizičkih i intelektualnih strana ličnosti, do razvijanja osjećaja za plemenitost, prijateljstvo, i druge životne principe, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ posebnu podršku pruža mladim i telentovanim sportistima.

Jedan od njih je i sedamnaestogodišnji teniser iz Budve, Branko Đurić, koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri postigao izuzetne rezultate kako na domaćim tako i na internacionalnim turnirima i takmičenjima.

Branko će za uzvrat, kroz svoje buduće uspjehe i učešća na svjetskim turnirima, na najbolji način biti promoter svega
onoga što predstavlja HG Budvanska rivijera – lidera autentičnog doživljaja na polju turizma i hotelijerstva Crne Gore i regiona, navedeno je u saopštenju.