22-07-2020

Horoskopski znakovi koji će vam pomoći i ne tražiti ništa zauzvrat

Poneki horoskopski znakovi su poznati su po svojoj velikodušnosti. Rado pomažu i prave usluge ne tražeći ništa zauzvrat pa ih je dobro imati uza sebe.

Horoskopski znakovi koji će vam pomoći i ne tražiti ništa zauzvrat | Radio Televizija Budva

Saznajte na koga se najčešće možete osloniti kad ste u nevolji ili neprilici.

Ribe

Ribe su zasigurno zodijački znak s najviše empatije. Vidljivo su empatične prema znanima i prema neznanima. Često ih se može vidjeti kako volontiraju u staračkom domu ili u udruženju za zaštitu životinja. Ribe su velikodušne, a osobito prema onima koje smatraju nemoćnima, što ih ponekad čini metom lažnih invalida, siromaha i drugih lukavih simulanata.

Rak

Ovi su ljudi po naravi brižni i topli pa im je sasvim prirodno napraviti sve što mogu za bližnje. Rakovi su osobiti po tome što su velikodušni ponajviše prema članovima obitelji i najbližim prijateljima, odnosno prema ljudima koje vole, dok se prema drugima postavljaju suzdržano i hladno. Naročito su neskloni dati materijalnu pomoć onima izvan povlaštene skupine iz straha da ne ostane premalo za voljene.

Djevica

Iako ne važe za tople i srdačne, djevice zaslužuju pohvale za velikodušnost u pomaganju. Iako im ne manjka saosjećajnosti, njihov je glavni motiv želja za uklanjanjem onog što remeti red, kao što su bolesti, povrede i siromaštvo. Prionuće na posao brzo i učinkovito, smatrajući da im je to građanska dužnost. U pravilu ništa ne traže zauzvrat od primatelja svoje pomoći, osim da ubuduće bude oprezan, discipliniran, štedljiv i da pazi na higijenu, prenosi tportal.

Ostali velikodušni znakovi

Lav pravi krupne usluge, uključujući materijalne, da bi pokazao svoju moć, utjicaj i humanost.

Ovan će biti velikodušan prema onom ko se bori protiv nadmoćnog neprijatelja, bilo čovjeka, društva ili bolesti.

Vaga se angažuje ako osjeća da je netko žrtva nepravde. Nesebično će mu pomoći na razne načine, pa i aktivizmom.