30-10-2016

Hotel Palas dobitnik globalnog priznanja World Luxury Hotel Award

Na svečanoj gala ceremoniji održanoj u glavnom gradu Katra - Dohi, hotelu "Palas" uručeno je priznanje "WORLD LUXURY HOTEL AWARDS" u kategoriji Wedding destination - Winner Montenegro. Ove nagrade u svijetu poznatije su kao Oskar u hotelskoj industriji i predstavljaju vrhunac priznanja za visoko kvalitetno pruzanje usluga u hotelijerstvu.

Hotel Palas dobitnik globalnog priznanja World Luxury Hotel Award | Radio Televizija Budva

"Od strane globalne organizacije World Luxury Hotel Awards hotel Palas je bio nominovan za jednu od prestižnih nagrada i prepoznat je kao destinacija idealna za organizaciju najljepsih vjenčanja.

Svojom udobnošću, prepoznatljivim mediterasnkim stilom, najljepšim pogledom na pucinu i očaravajucim zalaskom sunca Palas predstavlja biser jadranske obale. Svojom eksluzivnom salom za vjenčanja, francuskom terasom i svim ostalim pratećim sadržajima potrebnim za savršenu organizaciju najljepseg trenutaka u zivotu svakog para, hotel je već pozicioniran na tursitičkom tržištu Crne Gore i regiona kao wedding destinacija. Ovim priznanjem Hotel Palas je dodatno uvrstio Crnu Goru kao luksuznu destinaciju na tursitičkoj mapi svijeta i otvorio mogućnosti za dalji razvoj sve traženije usluge.

Hotelska grupa Budvanska rivijera je pored grupacije Valamar iz Hrvatske jedini dobitnik ove prestizne nagrade, a jedina u kategoriji Luksuzna destinacija za vjencanja u Regionu.

Svečana gala ceremonija u Dohi, je održana na desetogodišnjicu od osnivanja globalne organizacije World Luxury Hotel Award. Inače o znacaju ove globalne organizacije govori podatak da je na svecanoj gala ceremoniji dodjele nagrada prisustvovalo preko 500 hotelijera iz cijelog svijeta. Ove godine nominovano je oko 800 hotela u razlicitim kategorijama, a Oskar kako nagradu zovu u hotelskoj industriji daje prepoznatljiv pecat u pozicioniranju Hotela na svjetskom turističkom tržištu kao nosioca ovog prestižnog priznanja. Isovremeno, to je bila i dobra prilika da se razmjene brojna iskustva sa kolegama sa različitih hotelskih destinacija, a koja će sigurno pomoći u daljem kreiranju inovativne ponude hotela Palas.

U ime Hotelske grupe Budvanska rivijera svečanoj ceremoniji su prisustvovali Predsjednik odbora direktora Saša Radović, Direktorica Marketinga Sanela Kahrović i menadžer nagrađenog hotela Marko Vuković", navodi se u saopštenju.