08-01-2021

Isak Šabanović: Talenat nam vide tek kad izađemo iz Crne Gore

Ni nakon nekoliko dana nakon pojavljivanja u regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda ne stišava se bura koju je fantastičnim nastupom izazvao mladi Bjelopoljac Isak Šabanović.

Isak Šabanović: Talenat nam vide tek kad izađemo iz Crne Gore | Radio Televizija Budva

Foto: Šabanović (Foto: Siniša Adamović)

Crnogorska klupska zvijezda Isak Šabanović osvojio je žiri muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ali i gledaoce kraj malih ekrana izvedbom numera "Mojne meni to" Vatrenog polupca i "Oprosti mi što te volim" Željka Bebeka osvojivši plasman u naredni krug takmičenja, pišu Vijsti.

Žiri nije imao riječi hvale samo za njegovu interpretaciju, već i emociju i scenski nastup, a Šabanović je pokazao kako se na bini ponaša rok zvijezda.

U Jutarnjem programu Televizije Crne Gore priznao je i dalje nije svjestan onog što mu se preko noći dogodilo.

Nemoguće je, kaže, da da mu do glave dođu neke stvari.

Nažalost, kaže, svi crnogorski pjevači koji nijesu otišli u Beograd nijesu ništa napravili, iako je crnogorska muzička scena prebogata talentima.

"Nažalost, tako je da morate otići dalje da bi se neko u Crnoj Gori sjetio da imamo nekoga, ali da to nijesmo znali", kaže Isak.



Nije od onih koji se, kako je rekao, pripremaju za nastup.

"Prvo zato što sam lijen. Svog se nastupa ne sjećam, to je neki šok. Izašao sam u stilu da pokažem šta znam. Došao sam kao svi drugi", priča Isak.

Prijavio sam na takmičenje zbog Đorđa Davida, kojem je u Bijelom Polju na tamošnjem festivalu bio predgrupa.

"Kad sam upoznao Milija, pružio mi je ruku. Do mozgda ne može da mi dođe da mi je Jelena Karleuša rekla da sam nova balkanska zvijezda, Bosanac koji mi se poklanja, Marija Šerifović koja mi je ponudila duet. Gledam snimak i kao da se dešava nekom drugom", rekao je Isak.

Postavio je, kaže, visoke standarde, zbog čega će u sljedećem krugu morati da bude još bolji.

"Postavio sam visok zadatak, biće teško. Je li mi lijepo, jeste", kaže nova balkanska zvijezda.





Izvor: RTCG/Vijesti