16-05-2019

Ivan Ivanović izabran za v.d. direktora SMŠ "Danilo Kiš"

Ministar prosvjete Damir Šehović postavio je profesora fizičkog vaspitanja Ivana Ivanovića na mjesto v.d. direktora škole “Danilo Kiš” u Budvi. Ivanović je bio direktor Mediteranskog sportskog centra, kao i kandidat za predsjednika DPS-a u Budvi.

Ivan Ivanović izabran za v.d. direktora SMŠ

Odluka je donijeta nakon ponovljenog konkursa u januaru, a kojem je prethodio konkurs u oktobru poništen zbog greške u tekstu.


Odluka ministra Damira Šehovića
foto: privatna fb arhiva

“Poslije oktobarskog konkursa koji je poništen zbog greške u tekstu, a na kojem smo kandidati bili Nevenka Vlačić i ja, konkurs je ponovo ponovljen u januaru. Tada se prijavio još jedan kandidat (prim.aut. Ivan Ivanović). Nakon četvoromjesečnog razmišljanja evo poslaše informaciju. Konačno je Šehović prelomio. Od tri kandidata medju kojima nas dvoje sa preko 25 godina rada u ovoj školi, ne valja niko za direktora SMS “Danilo Kiš” pa se za v.d. imenuje Ivan Ivanović, profesor fizičkog vaspitanja, diplomirani trener košarke, inače poznat kao jedan od ozbiljnih kandidata za predsjednika DPS Budve na nedavnim izborima. To, v.d. stanje na koje je postavljen Ivanović, inače nezaposleno lice, trajaće šest mjeseci", na pisao je na svom fb profilu, Krsto Vuković, profesor u toj školi i kandidat za direktora.