27-12-2017

Iz Opština Budva apeluju na sugrađane za pomoć pri pružanju najboljeg ugođaja gostima

Iz Opština Budva poručuju da u cilju pružanja najboljeg mogućeg ugođaja našim dragim gostima i građanima Budve, prilikom organizovanog dočeka Nove 2018. godine i novogodišnjeg programa koji će se odvijati na platou ispred Starog Grada dana 29, 30, 31 decembra i 1. januara, apeluju na sva fizička i pravna lica da pomognu i daju svoj doprinos na način što će svojim angažmanom i djelovanjem pomoći Opštini, njenim javnim preduzećima kao i pripadnicima Uprave policije za stvaranje istih na način što:

Iz Opština Budva apeluju na sugrađane za pomoć pri pružanju najboljeg ugođaja gostima | Radio Televizija Budva

- Mole se svi korisnici ugostiteljskih objekata u zoni oko Starog Grada da svoje ugostiteljske objekte snabdiju zalihama robe dovoljnim da u periodu nakon 29. decembra ne budu u potrebi korišćenja dostavnih vozila najranije do 2. januara, kako bi se zonom oko Starog Grada mogli nesmetano kretati pješaci;

- Mole se svi stanovnici Starog Grada da za parkiranje svojih vozila koriste parking prostor „Stara autobuska“

- Mole se naši dragi gosti da svoja putnička vozila parkiraju na parking prostorima koji će za ovu priliku biti besplatni za parkiranje: „Slovenska plaža“, „Jadranski sajam“ i pored „Hotela Park“ na Slovenskoj plaži za automobile i asfaltirani plato pored srednje škole „Danilo Kiš“ za autobuse i kombi vozila. Cijena parkiranja na parking prostorima „JAT“, „ZETA FILM“, „EXPONAT“ i „POŠTA-CITY“ iznosi 80 centi po satu, u periodu od 06-22 h i 1,20 € u periodu od 22-06 osim na parking prostoru „POŠTA-CITY“ gdje iznosi 1,00 €.

Dana 30, 31. decembra i 1. januara za motorni saobraćaj će biti zatvorena Mediteranska ulica na potezu od raskrsnice sa ul. 22 novembra (kod CITY-a) do „JAT-a“ u vremenskom intervalu od 21 čas, pa do bezbjedonosne procjene službenika Uprave policije.

Mole se svi oni koji planiraju da koriste ovu saobraćajnicu to isto učine ranije.

Takođe obvještavamo naše drage goste i građanje da će tokom ovih dana biti organizovano 24 časovno dežurstvo Komunalne inspekcije i komunalne policije kao i dva specijalna vozila „pauk“ „Parking servisa Budva“ u zoni Starog Grada kao i Mediteranskoj ulici i drugim obližnjim ulicama.