20-04-2019

Izabran novi opštinski odbor i predsjednik SNP-a Budva

U skladu sa odlukama Glavnog odbora SNP CG juče je u Budvi održana Izborna konferencija opštinske organizacije SNP, na kojoj je izabran novi opštinski odbor i predsjednik.

Izabran novi opštinski odbor i predsjednik SNP-a Budva | Radio Televizija Budva

Za novog predsjednika opštinskog odbora SNP Budva izabran je Krsto Rađenović a opštinski odbor brojaće 31 člana. Na prvoj sjednici novog opštinskog odbora izabrana su i tri potpredsjednika dr Nada Purić, Željko Srdanović i Miloš Duletić.

"Zalagaćemo se da opštinski budvanski odbor povrati uticaj i ugled koji je u ovom gradu imao", kazao je između ostalog Radjenović.
Izbornoj konferenciji SNP u Budvi su prisustvovali predsjednik SNP CG Vladimir Joković, potpredsjednici Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić , šef Medijskog centra Vasilije Lalošević i predsjednik beranskog odbora Tihomir Bogavac.

Predsjednik Joković je učesnicoma Izborne konferencije govorio o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, aktuelnim protestima, kao i narednim aktivnostima SNP CG na podizanju i jačanju partijske infrastrukture.

"SNP je u fazi uspona i potpune stabilizacije i taj trend moramo nastaviti", zaključio je Joković.