26-01-2018

Jani poziv za predlaganje članova/ca Radne grupe za izradu Nacrta Strategije za mlade Opštine Budva za period 2018-2021

Iz Opštine pozivaju ustanove i druga pravna lica iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja, zdravstva, kulture, informisanja, sporta, unutrašnje bezbijednosti, nevladine organizacije i udruženja koja se bave pitanjima mladih, sa sjedištem u Budvi, da predlože kandidate za članove Radne grupe koja će izraditi Nacrt Strategije za mlade na lokalnom nivou za period 2018-2021.

Jani poziv za predlaganje članova/ca Radne grupe za izradu Nacrta Strategije za mlade Opštine Budva za period 2018-2021 | Radio Televizija Budva

Predloženi kandidati treba da posjeduju stručnost u radu, poznavanje problematike mladih, iskustvo u radu sa mladima ili pitanjima koja se tiču mladih. Zadatak Radne grupe je da, pri izradi Nacrta Strategije za mlade na lokalnom nivou, uradi analizu postojećeg stanja, evidentira probleme i prisutne slabosti, identifikuje strateške ciljeve i utvrdi program aktivnosti.

Na osnovu prispjelih prijava, izvršiće se izbor kandita koji će biti imenovati u Radnu grupu. Prijava se podnosi od 29.01. do 12.02.2018. godine, na adresu Opština Budva - Sekretarijat za društvene djelatnosti, Trg sunca broj 3, poštom ili neposredno predajom na šalter Građanskog bira Opštine, ili na e-mail mladibudva@budva.me.

Prijava, izmedju ostalog, treba da sadrži ime i prezime kandidata kojeg predlaže institucija, opis dosadašnjih aktivnosti u radu sa mladima ili pitanjima koji se tiču mladih, poslove koje kandidat obavlja u nistituciji i kontakt telefon.

Dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana u Sekretarijatu za društvene djelatnosti od 9-14 časova, Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade ili na telefon broj 078 119 689.