27-02-2020

Javni konkurs za za sufinansiranje programa rada sportsko-rekreativnih društava

Sekretarijat za društvene djelatnosti Budva raspisao je javni konkurs za sufinansiranje programa rada sportsko-rekreativnih društava. Konkurs je otvoren do 14. marta.



Predmet Konkursa je raspodjela sredstava iz Budžeta opštine Budva za 2020. godinu za sufinansiranje programa rada sportsko-rekreativnih društava, na osnovu Odluke o bližim uslovima, načinu, postupku i kriterijumima za dodjelu sredstava iz Budžeta Opštine Budva sportskim subjektima (u daljem tekstu: Odluka).

Pravo učešća na Konkursu imaju sportsko-rekreativna društva koja su registrovana u Crnoj Gori, sa sjedištem u Budvi.

Prijava na Konkurs se podnosi na propisanom obrascu Sekretarijata za društvene djelatnosti na kojem je navedena dokumentacija potrebna za konkurisanje. Prijavni obrazac se može preuzeti na web sajtu Opštine Budva : www.budva.me ili u kancelariji broj 20 u zgradi TQ Plaza V sprat Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Budva.

Sportsko-rekreativna društva su dužna da prilože dokumentaciju shodno članu 22 Odluke i to:

- Rješenje o registraciji ( kopija ) u skladu sa Zakonom o sportu (,,Službeni list Crne Gore", broj: 44/18);

- Izvještaj o radu iz prethodne godine sa izvještajem o finansijskom poslovanju, odnosno o utrošenim sredstvima dodijeljenih iz Budžeta Opštine Budva za predhodnu godinu

- Program rada sportsko-rekreativnog društva za tekuću godinu i finansijksi plan za tekuću godinu.

Prijavni obrazac se može preuzeti u Sekreterijatu za društvene djelatnosti Opštine Budva u TQ Plazi V sprat u Sektoru za sport, i putem kontak telefona 069-069-729 Saša Dakić

Konkurs je otvoren do 14. marta tekuće godine i nalazi se na web sajtu i oglasnoj tabli Opštine Budva.

Prijava na konkurs sa traženom dokumentacijom dostavlja se u zatvorenoj koverti na adresu: Opština Budva - Sekretarijat za društvene djelatnosti, sa naznakom “ Konkurs za sportsko-rekreativna društva".

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Sekretarijat za društvene djelatnosti će nakon vrijednovanja programa, rada sportosko-rekreativnih društava podnijeti predsjedniku Opštine obrazloženi prijedlog za sufinansiranje rada sportsko-rekreativnih društava, u roku od 15 dana od dana dostavljanja obrazloženog prijedloga Sekreterijata.

Odluka se učesnicima konkursa javno saopštava time što se objavljuje na internet stranici i oglasnoj tabli Opštine Budva u trajanju od 15 dana i time se smatra dostavljenom.

Konkurs je objavljen na web stranici Opštine Budva i na oglasnoj tabli Opštine Budva dana 27.02. 2020. godine.