17-07-2020

Javni poziv turističkim agencijama

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines, u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, shodno vanrednim okolnostima u kojima se odvija ova turistička sezona, pokrenuli su akciju formiranja atraktivnih turističkih paket aranžmana u cilju pospješivanja turističkog prometa.

Javni poziv turističkim agencijama | Radio Televizija Budva

Shodno javnom pozivu upućenom crnogorskim hotelijerima, na osnovu do sada dostavljenih ponuda i cijena povratnih avio karata koje je pripremila nacionalna avio- kompanija Montenegro Airlines, NTOCG je formirala paket aranžmane sa pedeset devet crnogorskih hotela prema jedanaest evropskih destinacija.

Aranžmani podazumijevaju boravak na bazi polupansiona (2,3,4,5 ili 7 dana u zavisnosti od destinacije, odnosno reda letenja kompanije Montenegro Airlines) u hotelima kategorije 2 do 5* i povratnu avionsku kartu ka sljedećim evropskim destinacijama:
Slovenija (Ljubljana), Austrija (Beč), Njemačka (Frankfurt, Dizeldorf, Hanover, od 3. avgusta i Minhen i Lajpcig), Francuska (Pariz, od 25. jula i Lion), Danska (Kopenhagen) i
Spisak Švajcarska (Cirih).

Detaljniji pregled sa cijenama paket aranžmana biće dostupan na zvaničnim web prezentacijama NTOCG
https://www.montenegro.travel./ i nacionalnog avio prevoznika
https://montenegroairlines.com/


"Pozivamo sve turističke agencije da se uključe u akciju prodaje aranžmana. Takođe, koristimo priliku da informišemo javnost da će lista hotela biti ažurirana na nedjeljnom nivou u zavisnosti od dinamike dostavljanja ponuda od strane hotela", kazali su iz NTO.

Za dodatne informacije kontakt osoba u NTOCG je Alijana Hećo,
alijana.heco@montenegro.travel.