13-07-2014

Još jedno divno veče u Budvi!

Manifestacija Još jedno divno veče u Budvi koja podrazumjeva obilježavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti, uspješno je organizovana sinoć, 12. jula, na Trgu ispred Starog grada.

Još jedno divno veče u Budvi! | Radio Televizija Budva

Program je počeo u 21h nastupom budvanskog benda "BitterSweet" koji su brzo zagrijali atmosferu i dočekali zvijezdu večeri, LOREEN, koja je zajedno sa publikom pjevala i igrala sve do 23.30h kada je nastupila sjajna grupa iz Rumunije, "Mandinga".

Loreen nas je svojim sjajnim nastupom, predivnim glasom i pozitivnom energijom, podsjetila kako je prije dvije godine osvojila čitavu Evropu i pobijedila na Pjesmi Evrovizije.

U ponoć je uslijedio spektakularan vatromet, koji je na pravi način obilježio Dan državnosti i Dan TO Budve. Tu lijepom provodu nije bio kraj, DJ sastav "Stereo Ambasada" zabavljao je dobrim izborom muzike sve pristutne do 2 sata posle ponoći.

Turistička organizacija opštine Budva ove godine promjenila je koncept manifestacije "Još jedno divno veče u Budvi", i odlučila da dovođenjem zvijezda poznatih i izvan regiona, uljepša mnogobrojnim stranim turistima boravak u Budvi.