17-04-2019

Juče je otvoren 37. Sajam nautike u Budvi

Na Sajmu nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju – Nautic Show, koji je počeo juče, 17 izlagača iz zemlje i inostranstva će predstaviti plovila i ostali program najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Juče je otvoren 37. Sajam nautike u Budvi | Radio Televizija Budva

U kategoriji plovila, pod krovom Jadranskog sajma izloženi će biti novi proizvodi Baylinera, Smartlinera, Sea Raya, Italboatsa i Ranijerija. Tu su i gumeni čamci Zodijaka, Merkjurija, Highfielda, Yamahe i Seala.

Direktor Jadranskog sajma, Rajko Bujković, koji je otvorio Sajam, kazao je da će se neki od brendova prvi put naći u izlagačkom programu Sajma nautike, kao što je poznati brend Atlantic Marine.



“Posjetioci, nautičari i ljubitelji nautike i sportova na vodi, moći će da se upoznaju sa izuzetno bogatom ponudom vanbrodskih motora, džetskija, kao i kajaka, kanua i opreme za sportove na void”, navodi se u saopštenju Jadranskog sajma.

Bujković je rekao da će i na ovogodišnjoj manifestaciji dominirati zastupnici najpoznatijih svjetskih brendova u toj oblasti, a pored njih, biće predstavljeni i proizvodi Honde, Suzukija, Yamahe, Selve i Tohacua.

“Raduje i interes stranih renomiranih proizvođača da se direktno predstave narastajućem crnogorskom tržištu. U ovom kontekstu, pomenuo bih značajno učešće austrijske firme Jetfloat International, koja će predstaviti proizvod za koji postoji velika tražnja u regionu, a to su plutajući pontoni”, naveo je Bujković.

On je kazao da očekuje da aktuelni sajam posjete svi zainteresovani kupci nautičke opreme i plovila, ali i oni koji žele uzbudljivi susret sa tehnologijama i materijalima koji doživljavaju brz razvoj.

“Nautic Show i njegovi moderno dizajnirani eksponati predstavljaju i vizuelni događaj za one koji budu iskoristili ovih pet sajamskih dana za posjetu”, rekao je Bujković i poželio izlagačima puno komercijalnog uspjeha, a posjetiocima ugodne trenutke na Jadranskom sajmu.