01-09-2019

Kalezić: Cirkus zvani DPS nastavlja svoju turneju

Cirkus zvani DPS nastavlja svoju turneju. Razumije se, uz svu prateću tresku, viku, galamu i bijes upravnika. Nije im bilo dosta da gostuju samo u crnogorskim gradovima, nego se tom cirkusu već smije cijela Evropa, istakla je, između ostalog, u reagovanju na saopštenje predsjednika Savjeta mladih OO DPS Budva, Milije Sekulovića, član GO Demokrata i OO Demokrata Budva, Veselinka Kalezić.



Kako je navela Kalezić, cirkus zvani DPS je, pod pritiskom međunarodne zajednice, postao internacionalni cirkus, dodajući da nema toga ko nije vidio njihovu tačku: Kačenje plana dogradnje izborne zakonodavstva mačku o rep.

"Naravno, cirkus nije cirkus bez svojih klovnova, a jedan od njih je, osim što je klovn, pomislio da, istovremeno, može da posluži i kao opsenar i da za račun impresarija cirkusa zvanog DPS, obmanjuje budvansku javnost. On od građana Budve očekuje da se i dalje dvoume između onih kojima je suđeno i presuđivano zato što su se ti isti građani godinama potkradali, što je i dokazano osuđujućim presuda i onih koji su tada posrnulu Budvu ponovo podigli na noge", kazala je Kalezić.

Valjda je i Sekuloviću jasno, kako dodaje, da se između takve dvije ponude niko ne bi dvoumio.

"Uzalud pokušava ovaj politički klovn da ubijedi javnost u Crnoj Gori da cirkus zvani DPS može građanima, osim za zabavu da posluži još i za nešto drugo. Ne može, vi ste gomila ražalovanih klovnova kojima u Budvi odavno nema mjesta, a uskoro neće ni u cijeloj Crnoj Gori. Znamo da sanjate o povratku na vlast u Budvi i da mnogo polažete na onu da se kriminalac vraća na mjesto zločina, ali ni to, u vašem slučaju, neće važiti. Vi ste rasadnik kriminalaca što je posvjedočila i međunarodna zajednica prihvativši Briselski plan, a odbacivši vaš, a građani Budve i Crne Gore znaju, da se tamo gdje vas nema opštine finansijski konsoliduju, da se u njima redovno isplaćuju plate, da se radi na opšte dobro građana, a ne u interesu par isluženih političkih cirkuzanata", ističe Kalezić.

"Dok se naši bilansi u Budvi broje milionima duga koji smo vratili, milionima za koje smo uvećali opštinsku kasu, vaši bilansi se broje brojem osuđujućih presuda kao i brojem godina na koje ste osuđeni. O vašem kompleksu izazvanom Briselskim planom dovoljno govori i činjenica da u svojim saopštenjima i ne smijete da pomenete dvije riječi: "Briselski plan". A i kako biste smjeli kad je to akt vaše kapitulacije?"", zaključuje Kalezić.