26-09-2016

Kalezić: Konkretni i ostvarivi projekti, a ne prazna obećanja

Kalezić: Konkretni i ostvarivi projekti, a ne prazna obećanja | Radio Televizija Budva

"Lista "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" spremno dočekuje izbore 16. oktobra.

Vrlo smo zadovoljni odzivom na koji nailaze naše ideje i projekti kod građana Budve. Pokazuje se da smo u našem Programu sanacije i obnove Budve prepoznali najvažnije probleme sa kojima se suočava naša opština i koji se tiču svih naših građana.

Završni dio naše kampanje se sastoji od neposredne komunikacije sa građanima, od kojih želimo da čujemo koje probleme oni prepoznaju kao prioritetne.

Sve naše promocije se organizuju na javnim mjestima jer mi, za razliku od nekih, ne želimo da narušavamo nečiji mir i privatnost i da uznemiravamo građane u njihovim domovima.

I ovdje, danas, u Bijelom Dolu, upoznajemo stanovnike ovog naselja sa našim programom, kao i sa našom listom kandidata za odbornike.

Što se Bijelog Dola tiče, stvari ne izgledaju dobro: u posljednjih dvadeset godina gotovo da ništa nije urađeno. Mi čak i nazadujemo: ostali smo bez gradske pekare; nema igrališta za djecu; opštinski prostor nije definisan, odnosno nema namjenu i uglavnom se koristi u privatne svrhe; infrastruktura za atmosferske vode se održava samo kada uslijede višestruki pozivi i urgencije građana...

Obično saniranje ulice i popravka asfalta su se svih ovih godina pokazali kao nemoguća misija.

Građani ovog naselja očekuju od novih lokanih vlasti da pokažu elementarnu brigu i da dovedu u red ono što je njihova obaveza i briga.

Naša izborna lista "Cdu: Volimo Budvu!" i ovdje, ali i na svim drugim mjestima gdje razgovaramo sa građanima, ponavlja da ne želimo da dajemo prazna obećanja, već da imamo jasnu i iskrenu namjeru da građanima ponudimo realistične i ostvarive projekte i planove. Takav odnos prema građanima doživljavamo kao našu najvažniju obavezu, poslije dugog niza godina kada smo od vlasti imali obećana brda i doline, a dobili smo afere i sudske procese.

Zato lista "Cdu: Volimo Budvu!" želi da vrati povjerenje u institucije vlasti. Spremni smo da preuzmemo vlast i odgovornost za oporavak i razvoj naše opštine. Vlast je od građana i za građane, i to se nikad ne smije zaboraviti.

Izbori 16. oktobra će značiti prekretnicu u razvoju našeg grada i naše opštine. Vrijeme je da Budvom upravljaju oni koji gradu, opštini i građanima žele da donesu korist i napredak.
Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu", kazao je Vladimir Kalezić, kandidat za odbornika izborne liste "Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" na konferenciji za štampu.