18-06-2021

Kalezić: Po ko zna koji put ste prevarili građane Budve

"Gospođo Majo Miljanić uradili ste isto što i vaša partijska drugarica Snežana Kuč, napadate bez argumenata i uz pomoć partije, podmetanjem i lažima.", navela je u saopštenju Veselinka Kalezić predsjednica Odbora direktora Komunalno DOO Budva (Demokrate). Nastavak saopštenja prenosimo integralno.

Kalezić: Po ko zna koji put ste prevarili građane Budve | Radio Televizija Budva

Dana 17.06.2021.god. samo zato što sam Vam tražila hronologiju upisa stranke koja se žalila na veliki račun , napustili ste radno mjesto , požalili se partiji i prijavili me policiji . Da bi ste mene ponizili , tekstom kojim ste se obratili preko raznih portala i medija, po ko zna koji put ste prevarili građane Budve.

Dug od 4 500 000 e smo zatekli upravo neradom vaše službe , gdje ste radili kao referent za naplatu od fizičkih lica i upravo ste vi osoba koja nije unosila podatke kako treba. Pošto imate amneziju podsjetiću vas na moje račune što se tiče d.o.o. „ Komunalno“!

Znajući da godinama funkcioneri i privilegovani glasači ne plaćaju račune, odlučila sam i ja iz inata da ne platim iste .02.06.2020.god. dobila sam opomenu od vaše službe. Bila sam kod vas i vašeg šefa Nika Ivanovića i rekla da neću platiti račune, da me tužite, što ste i uradili. Sud je donio presudu i ja sam platila jedan račun 370,16 e i drugi 265,27e i to sve prije moga imenovanja za predsjednika Upravnog odbora d.o.o „ Komunalno“ i na prvoj sjednici sve članove upoznala sa situacijom koju sam imala sa istim.

Ovo što ste uradili 17.06.2021.god. govori sve o vama. Nemoćni pred istinom, nenavikli da radite po zakonu podmećete finansijske kartice i pišete razne neistine. Smeta vam Veselinka Kalezic jer je pronašla što se nije smjelo pronaći, vidjela što se ne smije vidjeti! Što vi budete više napadali i prijetili ja ću sve više iznositi malverzacije koje ste radili ( podstanarstvo, putovanja , stanovi i još mnogo toga )!

Iz ružnog iskustva sa institucijama koje ste dugi niz godina vodili vi i vaši partijski drugovi, čuvam dokumentaciju koju mogu u svakom trenutku priložiti nadležnim organima i građanima Budve.