26-07-2017

KIC POP HOR na sceni između crkava

KIC POP HOR održaće cjelovečernji koncert, pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića, u četvrtak, 27. jula, od 21.30 na platou između crkava u Starom gradu.

KIC POP HOR na sceni između crkava | Radio Televizija Budva

Na koncertu će nastupiti oko 40 članova i članica tog jedinstvenog podgoričkog hora, a tokom 90-ominutnog koncerta (muzički vremeplov od 50-tih godina prošlog vijeka do danas) izvešće oko 20 domaćih i svjetskih pop - rok hitova, među kojima Dobra vam noć prijatelji, Goro moja, Balerina, Imagine, Careless whisper, Zlatni dan i mnoge druge.Amaterski KIC POP HOR nastupa u pratnji benda u kojem su profesionalni muzičari Enes Tahirović (klavir), Ivan Tomas (bas gitara), Martin Đorđević (bubnjevi), Dejan Ljujić (električna gitara) i Stefan Pavićević (saksofon).

Voditeljka programa biće Dušica Vugdelić, inače članica hora, dok će gost na koncertu biti talentovani mladi solista Nemanja Petrović.

KIC POP HOR je nastao u Podgorici kao spontani građanski projekat, okupviši istinske zaljubljenike u muziku i pjevanje, raznih profesija i generacija dobivši kako kreativnu i organizacionu podršku JU KIC Budo Tomović, tako i logističku Nevladinog udruženja Kutak.

Koncert KIC POP HOR-a u Budvi je poklon javnih ustanova Grad teatar i Muzeji i galerije, kao i Turističke organizacije Budva, sugrađanima i brojnim turistima u metropoli crnogorskog turizma.