05-07-2018

Kraljevi elektronske muzike dolaze na Sea Dance

Kraljevi festivalske dance scene i jedan od najuspješnijih DJ dua u istoriji elektronske muzike Dimitri Vegas & Like Mike stižu 31. avgusta na glavnu binu Sea Dance festivala.

Kraljevi elektronske muzike  dolaze na Sea Dance | Radio Televizija Budva

Belgijski duo grčkog porijekla na najpoznatijoj DJ Mag Top 100 listi posljednih godina su i zvanično najbolje rangirane DJ zvijezde, dok su prije nekoliko godina proglašeni za najbolje na svijetu kada su sa trona smijenili dotad nedodirljivog Hardwella. Sa jednim prvim i čak četiri druga mjesta na pomenutoj listi, u prethodnih pet godina ostavili su iza sebe imena kao što su David Guetta, Martin Garrix, Tiesto, Hardwell, Calvin Harris, i mnoge druge.

Dimitri i Michael Thivaos poznati su i kao domaćini čuvenog Tomorrowland festivala čije himne redovno pišu od 2010. godine.

Da se podsjetimo peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica.

Svi prisutni uživaće u zvucima apsolutnih lidera današnje svjetske elektronske scene Paula Kalkbrennera i Nine Kraviz koji prvi put dolaze u Crnu Goru, a premijerni nastup u okviru Sea Dance-a imaće i ovogodišnja zvijezda EXIT festivala Alice Merton.