11-05-2018

Krapović: Infrastrukturno unapređenje i kvalitetna organizacija taksi prevoza prioritet

Na sastanku Koordicionog tijela za praćenje turističe sezone koji je održan juče u zgradi Akademije znanja bilo je riječi o infrastrukturanim projektima, prevazilaženju aktuelnih izazova i organizaciji toka turističke sezone.

Krapović: Infrastrukturno unapređenje i kvalitetna organizacija taksi prevoza prioritet | Radio Televizija Budva

Najveći izazovi za ovu sezonu su infrastrukturno unapređenje, što kvalitetnija organizacija taksi prevoza i regulasanje saobraćaja u centru grada.

"Razgovarali smo i o projektima koji sada sprovodimo. Trenutno radimo kanalizaciju u Pržnu, za koji dan počinjemo sa reparacijom kanalizacionog ispusta u Petrovcu. Za 10ak dana rekonstruisaćemo ulicu u Gospoštini, Lovćensku ulicu...", kazao je predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović.

On je naveo da će neprimijerene navike građana ubuduće biti sankcinisane.

"U toku sanacije šetališta koje je sada očišćeno, ulazi se kamionima i dostavnim vozilima, i uništava se ono što Opština trenutno plaća, pa nas dovode do situacije da moramo da reagujemo drastično", istakao je Krapović.



Na šetalištu, na kome je u toku sanacija behaton kocki, lokalna samouprava je, da bi spriječila prolazak motornih vozila, postavila dva betonska tega od 1. 500 kg, red stubića, a i komunalna policija dežura na tom mjestu...