10-08-2020

Krstović pogodio za Zvezdu: Ostvarila mi se velika želja

Nikola Krstović postigao je minulog vikenda svoj debitantski pogodak u dresu Crvene zvezde i proslavio ga na veoma emotivan način. Mladi napadač ne krije da je imao veliku želju za golom, kao i da vjeruje da može još bolje.


Krstović, Foto: FK Crvena zvezda

"Još jedna ubjedljiva i zaslužena pobeda. Sve što smo se dogovorili u svlačionici ispoštovali smo na terenu. Pružili smo maksimum i to je donijelo rezultat. Od prvog minuta krenuli smo u napad na gol domaćina, dok se ekipa Mačve koncentrisala na kontra napade. Međutim, mi smo se pitali tokom čitavog meča, bilo je još prilika, ali bitno je da ovako nastavimo. Vjerujem da igra koju Stanković želi da nametne dolazi do izražaja", naglasio je Krstović.

Mladi igrači su silno motivisani ušli u utakmicu sa Mačvom što je i donijelo rezultat.

"Želja je velika, kako u mom slučaju tako i za cio tim. Ovo je moja prva utakmica koju sam počeo kao starter otkako je trener Dejan Stanković. Imao sam silnu želju da postignem pogodak. To se i ostvarilo, još jednom sam postigao pogodak, ali je on poništen. Idemo da radimo još jače i bolje, jer nas očekuju novi izazovi", podvukao je mladi napadač Crvene zvezde.


Izvor: Sportski žurnal