30-04-2018

LP Budva formira novi Opštinski Odbor

Liberalna partija Budve formiraće novi Opštinski Odbor. Novi odbor činiće dominantno mladi ljudi koji Budvi mogu donijeti novu vrijednost i čistu ponudu na političkoj sceni ovoga grada, saopštli su iz te partije.

LP Budva formira novi Opštinski Odbor | Radio Televizija Budva

"Za vršioca dužnosti predsjednika Odbora imenovan je Slobodan Franeta, član predsjedništva LP, koji će u statutarnom roku oformiti novi Odbor koji će raditi na novom programu i ponuditi Budvi novi ekonomski pravac", navodi se u saopštenju PR službe LPCG.

Liberalna partija Budve u aktuelnoj političkoj postavci može biti najkvalitetnija politička ponuda na sceni što posebno prepoznaju mladi i oni građani koji Crnu Goru vide kao slobodno društvo i dio savremenog evropskog sistema vrijednosti, ekonomskih i političkih tokova.

U tom smislu, osvježeni budvanski odbor liberala biće od posebnog značaja za LP i osnaživanje liberalne ideje u Crnoj Gori. Poseban značaj daje činjenica da će u tom procesu Odbor voditi mladi i perspektivni naučni radnik, ekonomista i aktivista koji je ranije proglašen i za najboljeg studenta godine u Evropi u promociji ideje slobode, Slobodan Franeta sa timom iskusnih ljudi.

Iz te parije podsjećaju da je Predsjedništvo LP ranije uputilo preporuku Odboru o raskidu koalicionog sporazuma u Budvi i napuštanju postizborne koalicije i aktuelne lokalne vlasti, u najboljem interesu Opštine i građana u narednom periodu.