22-04-2020

Lukavi haski shvatio je kako da prevari vlasnicu i dođe do hrane

Ne morate imati psa da biste znali koliko psi vole hranu i slasne nagradice koje dobiju nakon što učine nešto dobro. No nekad je hrana jedini način da ih natjeramo da naprave nešto što baš ne žele. Ponekad im se ne ide iz parka, katkad legnu nasred ulice jer su baš jako umorni i jedino što ih može natjerati na hodanje je slastica, nekad ne žele na kupanje, a ponekad su jednostavno razmaženi i tvrdoglavi.


Skrinšat: YouTube

Na tronu tvrdoglavih definitivno stoje haskiji. Kada nešto ne mogu dobiti, ovi psi glasno protestuju. Prave su svađalice koje će svoje vokalne sposobnosti iskoristiti kada vlasnicima treba pokazati i dokazati da su u pravu. Haski iz videa zahtijeva slasne nagrade samo kako bi se maknuo s kreveta vlasnice.

Hrana je, dakle, uslov njegove poslušnosti. On je vrlo lukav i pametan pas jer je shvatio da ljudima može prodati svoju poslušnost za malo hrane. Vjerujemo da mu njegova vlasnica nekada pokaže da to ne može uvijek ići na njegov način, no moramo priznati da je njegov način jako smiješan i sladak.

Pogledajte video:



(yt/K'eyush The Stunt Dog)

Izvor: Index