28-12-2017

Metubes krajem marta u Budvi

Međunarodni sajam turizma i opreme za hotelijerstvo i ugostitieljstvo, Metubes, održaće se od 22. do 24. marta u Budvi, u jubilarnoj godini kada Jadranski sajam obilježava 50 godina svog postojanja.

Metubes krajem marta u Budvi | Radio Televizija Budva

"Ova sajamska manifestacija namijenjena je prezentaciji turističkih potencijala Crne Gore i regiona, okupljanju najznačajnijih nosioca turističke ponude na jednom mjestu i prezentovanju aktuelnih ponuda za predstojeću turističku sezonu. Termin Sajma pažljivo je odabran pred početak turističke sezone, a pri tom ne koseći se sa drugim važnim sajmovima iz okruženjai šire", navodi se u saopštenju organizatora.

Metubes je, kako navode, prepoznat kao sajam sa izuzetno uspješnom poslovnom tradicijom i potencijalom, još jednom će ukazati gostoprimstvo onima koji pokažu interes za učešćem.

"Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pruža mogućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu, izlagači ostvare značajne komercijalne efekte. Osluškujući i dobijajući sugestije sa tržišta, nastojimo da u saradnji sa državnim i akademskim institucijama, stručnim udruženjima i pojedincima iz oblasti turizma, organizujemo prateći program događaja koji će obrađivati prave i aktuelne teme, a sve u cilju ostvarenja dobrih poslovnih rezultata i ukupnog zadovoljstva izlagača i posjetilaca sajma”, dodaje se u saopštenju.

Sajam turizma predstavlja događaj koji je, kako je ocijenjeno, potreban Crnoj Gori kao turističkoj destinaciji.