03-06-2021

Mićo Vujović: Na pola puta smo da snimimo spot

Autor hita "Budvo mati moja" muzičar Mićo Vujović nada se da će u što skorijem periodu prikupiti sredstva koja su neophodna za snimanje spota nove latino-akustične verzije ove pjesme, a kojom planira da doprinese promociji turističke ponude pred nastupajuće ljeto.

Mićo Vujović: Na pola puta smo da snimimo spot | Radio Televizija Budva

Foto: privatna arhiva

Prije skoro mjesec dana muzičar Mićo Vujović pozvao je lokalnu zajednicu i privrednike da pomognu realizaciju sjajne ideje. Naime, pjesma koju vole mnoge generacije širom regiona i koja ih emotivno spaja sa Budvom mogla bi da napravi marketinški bum pred sezonu koju željno čekamo nakon intenzivnog kovid perioda.

Prikupljena sredstva još uvjek nisu dovoljna da se krene u realizaciju projekta, ali muzičar ima pozitivna očekivanja.

"Pjesma je gotova, osim završnog mixa i masteringa. Slaven Vilus će biti režiser, kadrovi i koncept spota su pripremljeni. Samo čekamo da zaokružimo finansijsku konstrukciju. Po nama, od minimalne predviđene cijene, do sada smo prikupili polovinu. Očekujemo finalizaciju ugovora sa Turističkom organizacijom Budve, pa kada se to ostvari u sedam dana možemo sve završiti, organizovati promociju prikazivanja i pozvati medije." kazao je za naš portal Mićo Vujović.

Na korak do cilja pružamo punu podršku našem proslavljenom muzičaru i cjelokupnom timu koji radi na realizaciji ove originalne ideje.

J.M.