15-01-2022

Mićo Vujović u Dnevnici: Dan posvećen malom heroju

U novoj epizodi emisije Dnevnica, koja je snimljena u Budvi, akter je pjevač Mićo Vujović, koji je jedan dan posvetio humanitarnom radu u namjeri da zaradi i prikupi sredstva za liječenje devetogodišnjeg dječaka koji boluje od cerebralne paralize.

Mićo Vujović u Dnevnici: Dan posvećen malom heroju | Radio Televizija Budva

Foto: RTCG

Vujović je uz pomoć privrednika i građana Budve pokušao da obezbijedi sredstva za terapije kako bi njegov „mali heroj“ koga je toga dana upoznao, napravio svoj prvi korak.

„Ja sam jedan dan proveo u humanitarnom radu i srećan sam zbog toga. Poželio bih da svi oni koji budu gledali emisiju takođe odvoje vrijeme da nekome pomognu. Vidjeće da će nakon toga puno bolje da se osjećaju, jer ono što sam ja doživio je neopisivo. Hvala produkciji i svim ljudima koji su učestvovali i koji su mi omogućili da doživim nešto ovako i budem dio jedne prelijepe priče koja će, nadam se, rezultirati da jedan dječak napravi svoj prvi korak”, kazao je pjevač koji je Budvi ispjevao jednu od najljepših pjesama “Ej Budvo mati moja”.

Mićo je radio uglavnom građevinske poslove, postavljanje aluminijumske bravarije, ali i neke malo laganije poslove u hotelu. Imao je poteškoće da se sporazumije sa radnicima koji su dominantno bili iz Turske, ali sve to dalo je posebnu zabavnu notu emisiji.

“Priznajem da nikad u životu nijesam ništa radio niti se čime bavio, osim muzike. Ali dan snimanja emisije mi je pomogao da shvatim da sam sposoban da radim i mnoge druge stvari. Možda se poslovođe koje sam imao ne bi saglasile sa mnom, ali evo neka gledaoci prosude”, kazao je Vujović nakon završenog snimanja.

Iz produkcijske kuće Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju Dnevnica kazali su da će gledaoci imati priliku da u ovoj epizodi upoznaju ljude koji su ogromni borci i posvećeni roditelji u borbi za samo jedan korak njihovog devetogodišnjeg sina.

„Mićo je dao svoj doprinos, ali to je samo početak. Nadamo se da će i drugi ljudi pomoći nakon što odgledaju emisiju“, kazali su iz produkcije.

Nova epizoda Dnevnice emitovaće se na Prvom i Satelitskom programu TVCG u nedjelju 16. januara, u 18 sati.