31-08-2017

Mijatović: Najviše posla za pauk službu

Budvanska Komunalna policija je u periodu od 1. juna zaključno sa 31. avgustom, izdala 1724 naloga za uplatu novčanih kazni u iznosu od 112.250 eura, od čega je naplaćeno 61.695 eura.

Mijatović: Najviše posla za pauk službu | Radio Televizija Budva

Prema riječim v.d. načelnika Službe Aleksandra Mijatovića, najviše posla imala je pauk služba.

“Policija je zbog nepropisnog parkiranja izrekla 1454 prekršajna naloga, što je prilično veliki broj. Medjutim, ako uzmete u obzir da u špicu sezone imate i do 100 000 turista u ovako maloj opštini, gdje je saobraćajna infrastruktura sužena i možda nije adekvatno prilagodjena za toliki broj ljudi, trudili smo se da ključne saobraćajnice osposobimo da budu prohodne, i uglavnom smo reagovali po pozivu gradjana”, kazao je Mijatović.

Broj pauk službe je: 067-240-033.

S obzirom na mali broj komunalnih inspektora i policajaca, koji su radili tokom sezone, Mijatović kaže da je zadovoljan postignutim rezultatima.

“Bilo je angažovano samo sedam inspektora i isto toliko policajaca, ali smo ipak uspjeli da odgovorimo na svaki poziv gradjana i da reagujemo pravovremeno, kazao je on.

Takodje, kako je dodao, komunalna policija i komunalna inspekcija redovno je vršila kontrole kada je riječ o privremenim objektima, taksi prevozu, vanpijačnoj prodaji, radnom vremenu, kao i buci, gjde je bilo znatno manje prijava u odnosu na prošlu godinu u istom periodu...

Opširnije u Budvanskoj hornici od 17.30h.

D. Benić