17-06-2024

Miladinović: Djevojke su spremne za Balkansko prvenstvo

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore otputovala je za Tiranu, gdje će se od 18. do 22. juna takmičiti na Balkanskom prvenstvu.


Foto: OSCG

Crnogorske odbojkašice će igrati u grupi B sa selekcijama Turske, Srbije i Moldavije, dok su u grupi A reprezentacije Albanije, Bugarske, Rumunije i Sjeverne Makedonije.

Kadetkinje će Balkansko prvenstvo otvoriti u utorak od 13 sati, utakmicom protiv Srbije, zatim će u srijedu igrati sa Moldavijom od 18 časova, a poslednjeg dana grupne faze izabranice selektora Mladena Miladinovića sastaće se sa Turskom od 13 sati.

“Nakon odrađenih priprema u Kolašinu, koje su protekle u najboljem redu, u utorak nas očekuje i prva utakmica. Iako se nalazimo u jakoj grupi gdje su ekipe Srbije i Turske glavni favoriti, smatram da su djevojke spremne i da ćemo u svakoj utakmici pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili za nas što bolji rezultat”, kazao je selektor Miladinović.

Za Tiranu je otputovalo 14 odbojkašica, selektor Mladen Miladinović, pomoćni treneri Srđan Crnojački i Luka Bogojević, tim menadžer Darko Klasić, a na Balkanskom prvenstvu pravdu će dijeliti naš sudija Stefan Osmajić.

SPISAK

Tehničari:

Kristina Vukčević (Budva)

Nađa Peković (Budućnost)

Primači servisa:

Darja Popović (Budućnost)

Sara Belojević (Budućnost)

Lina Milivojević (Akademija)

Elena Čolaković (Budva)

Srednji blokeri:

Lana Rakočević (Budućnost)

Anđela Ćinćur (Jedinstvo)

Staša Mitrović (Budva)

Korektori:

Andrijana Merdović (Jedinstvo)

Matea Kovačec (Gimnazijalac)

Klara Đukić (Budućnost)

Libera:

Ivana Šebek (Jedinstvo)

Jovana Raketić (Galeb)
(Borba)