18-01-2021

Miloš Nikić pojačanje Mediterana

Proslavljeni odbojkaš koji je ponikao u Budvanskoj rivijeri, nekadašnji reprezentativac Srbije, primač Miloš Nikić novi je član OK Mediteran.


"Drago mi je što ću se od svoje igračke karijere oprostiti tamo gdje je ona i počela, u svojoj Budvi. Nadam se da ću u narednim mjesecima uspjeti da savjetima i iskustvom doprinesem razvoju mladih igrača u odbojkaškom klubu Mediteran. Volio bih da inspirišem nekog mladog igrača i da on sjutra ponovi ili čak nadmaši neke moje rezultate. Ovaj klub sam odabrao jer mi se zaista sviđa način rada Peđe Ćorluke i Marka Bagarića, jer ne samo da su uspjeli da okupe značajan broj mladih talenata, već su i postigli značajne rezultate u crnogorskoj odbojci", istakao je Nikić i izjavi za portal RTV Budva.

On je dodao da cijeni to što su u OK Mediteran ni iz čega stvorili jedan kvalitetan klub koji podstiče razvoj sporta i zdrav život omladine u našem gradu.

Dolazak iskusnog primača raduje upravu OK Mediteran.

"Odbojkaški klub Mediteran iskazuje veliko zadovoljstvo dobrovoljnim izborom proslavljenog Miloša Nikića, da pristupi upravo našem klubu. O njegovim igračkim kvalitetima, kao i tragom koji je ostavio na raznim terenima po Evropi i svijetu suvišno je pričati, i mi kao klub ne krijemo da smo izuzetno ponosni što će ovaj momak koji je svoje prve odbojkaške korake napravio baš u Budvi, postati naš član", navodi se u zvaničnoj izjavi OK Mediteran za naš portal.


Dolazak Miloša Nikića u klub će možda i najmanje značiti u igračkom smislu, ali zato mnogo više našim mladim igračima kojima će treniranje sa njim biti još jedno veliko iskustvo i podstrek za budućnost, dodaju se u izjavi.

"Potpisom Nikića za OK Mediteran i izborom našeg kluba, trebalo bi da se raduju svi dječaci i djevojčice naše škole odbojke, kao i naši budući članovi, s obzirom na njegovo prepoznatljivo ime u svijetu odbojke, kao i mnoštvo trofeja koje je osvojio kako na klupskom nivou, tako i sa reprezentacijom Srbije koju je vodio do Evropskog zlata", zaključuju u saopštenju iz uprave OK Mediteran.