24-08-2020

Mir je naša nacija: Markoviću, gdje je sto miliona?

"Nakon što je, prije nekoliko dana, šef režima, doživio fijasko u Pljevljima, nakon što je okrenuo glavu od gladnih radnika Komunalnih usluga,nakon što ga je sedam ljudi dočekalo pred Opštinom, poslat je premijer blefer, Marković, da pegla alarmantno lošu situaciju po DPS u Pljevljima", navodi se u reagovanju koalicije "Mir je naša nacija".

Mir je naša nacija: Markoviću, gdje je sto miliona? | Radio Televizija Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Da bude još gore, Marković je, pokušavajući da izvadi kestenje iz vatre i da spasi rejting DPS a od topljenja, samo potvrdio katastrofalno stanje koje vlada u redovima odlazećeg režima.

Pokušajem nekakvog opskurnog partijskog performansa pred Opštinom, blokadom centra grada, Marković je samo upao u isti ambis iz kojeg se Đukanović još nije povratio, potvrđujući tako činjenicu da vladajuća većina u Pljevljima nema više šta da traži.

Odgovorno tvrdimo da će Aleksa Bečić u selu Brvenica primjera radi, okupiti više ljudi, nego što su Milo Đukanović i Duško Marković okupili prilikom dvije posjete u centru Pljevalja.

Samo što bi se predsjednik Demokrata pojavio okružen slobodnim ljudima, sa osmjehom na licu, a ne pod zaštitom cjelokupne javne i tajne crnogorske policije, samo da do ušiju režimskih lidera ne bi doprlo šta Pljevljaci stvarno misle o njima.

Valjalo bi upitati Markovića šta bi od onih sto miliona evra investicija u Pljevlja, koje su obećane prilikom „istorijske“ sjednice Vlade Crne Gore u Pljevljima. Šta je sa novim radnim mjestima, toplifikacijom, toplanom, cementarom, blokom II Te Pljevlja? Shvatili su i glasači DPS-a da od toga nema ništa, zato je režimska kampanja u ovom predizbornom ciklusu toliko blijeda i neubjedljiva.

Na kraju im poručujemo da mogu do izbora Milo i Duško da spavaju u Pljevljima, da lopataju i sade sadnice, da obećavaju i podmićuju, ovoga puta je sve džaba. Džaba je jer će rijeka Mira zapljusnuti Pljevlja 30og avgusta uveče, nakon čega ćemo svi nastaviti da živimo kao braća, bez podjela i namještenih ideoloških utakmica.