14-06-2019

Morsko dobro: Zbog Vujičića prekinuta licitacija

Prilikom javnog nadmetanja za zakup pristaništa i privezišta koje je danas održano u prostorijama Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, ovlašćeni predstavnik firme “Montenegro Crusing” Nenad Vujičić je u kontinuitetu ometao tok nadmetanja, navode u saopštenju Morskog dobra.

Morsko dobro: Zbog Vujičića prekinuta licitacija | Radio Televizija Budva

Kako ističu, nakon javne opomene učesnika i upozorenja o mjerama koje se mogu upotrijebiti ako se ometanje nastavi, Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanjaje je bila prinuđena da shodno važećoj državnoj Uredbi, privremeno obustavi postupak i udalji g-dina Vujučića iz prostorije.

"O navednom slučaju obavješten je Centar za bezbjednost Budva.
Nenad Vujičić je poznat po tome što je i na prethodnim javnim nadmetanjima različitim performansima ometao strogo formalne procedure, a protiv njega je ranije podnijeta krivična prijva za nelegalno zauzimanje zemljišta i tužba Osnovnom sudu u Kotoru zbog korišćenja lokacije bez naknade od strane JP Morsko dobro. Današnji postupak javnog nadmetanja je zbog isteka radnog vremena prekinut i biće nastavljen u utorak, 18. juna u 13. sati", saopšteno je iz Morskoog dobra.