26-06-2015

Najljepše dvorište Dragice Radević iz Kamenova

U tradicionalnoj akciji RTB "Izbor za najljepše dvorište" prvo mjesto je osvojila Dragica Radević iz Kamenova. Ona je od sponzora Ivanova korita sa Lovćena i Komunalno d.o.o. Budva dobila vikend aranžman za dvije osobe i sadnicu ukrasnog bilja u vrijednosti 100 EUR.

Drugo mjesto i tri sadnice ukrasnog bilja rasadnika Monte Verde iz Radanovića pripalo je Zoranu Dragoviću iz Petrovca, dok je Mirjana Stanišić iz Budve osvojila treće mjesto i krstarenje za dvije osobe od Plavnice d.o.o. iz Podgorice.

Jovu Peroviću iz Buljarice pripalo je četvrto mjesto i romantična večera za dvoje hotela Conte iz Perasta, Aniki Miljanić iz Bečića peto mjesto i Večera za dvije osobe Kineskog restorana iz Budve, dok je Anka Ratković sa Svetog Stefana osvojila šesto mjesto i dvorišni ćup Cugua iz Ulcinja. Poslednje, sedmo mjesto, pripalo je Dragici Lalović sa Svetog Stefana i njoj je cvjećara Avangarda iz budve poklonila bendžamin.

Opširnije u prilogu:



Regularnost takmičenja kontrolisao je tročlani žiri u sastavu Rade Bauk, Komunalno d.o.o. Budva, Ognjen Adamović, Rasadnik Monte Verde iz Radanovića i Meri Marković, cvjećara Liza.