22-01-2020

Nakon dužeg vremena tereni na Jazu osposobljeni za rad

Predsjednik Opštine Budva, Marko Carević, juče je sa saradnicima obišao fudbalske terene na Jazu koji su nakon dužeg vremena sređeni i osposobljeni za takmičenja.

Nakon dužeg vremena tereni na Jazu osposobljeni za rad | Radio Televizija Budva

Travnati tereni na Jazu već duže vrijeme bili su zapostavljeni, dva od četiri fudbalska terena sada su konačno osposobljena za nesmetano obavljanje treninga i takmičenja.

"Sportski turizam je budućnost Crnogorskog primorja i nešto na šta posebno treba obrtatiti pšažnju i mi ćemo kao lokalna samouprava svakako raditi na tome bez obzira na nerazumijevanje, jer činjenice govore i to je dobro da se vidi gdje građani Budve ulažu svoj novac i da je ovo u interesu omladine i sporta" kazao je Carević.

Direktor Mediternaskog sportskog centra, Nikola Vučićević kazao je da za treninge na pomenutim terenima vlada veliko interesovanje.

"Upravo smo sredili dva sportska terena za fudbal, dugo vremena se ovdje nijesu mogla odrđavti nikakva takmičenja i treninzi i mogu vam reći da je već sada vlada veliko interesovanje za ove terene. Želju da ovdje treniraju izrazila je reprezentacija Crne Gore i fudbalski klub Budućnost. Tereni su pušteni u funkciju i treninzi su već počeli" kazao je Vučićević.

Kako ističe Vučićević sređena je i kompletna upravna zgrada kao i vještački tereni. U narednom periodu radiće se na preostala dva fudbalska terena.