22-07-2021

Nepoštovanje komunalnog reda, kabasti otpad se odlaže van predviđenih termina

Iz Komunalnog apeluju na sugradjane da poštuju ljetnji režim odvoženja kabastog otpada koji je radnim danima u terminu od 6h do 8h, kako bi se planirane aktivnosti odvijale što kvalitetnije na zadovoljstvo mještana,turista i zaposlenih.

Nepoštovanje komunalnog reda, kabasti otpad se odlaže van predviđenih termina | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva

Iz gradskog Komunalnog preduzeća apeluju na gradjane da kabasti otpad i staro pokućstvo na kontejnerske stanice odlažu u terminima koji su za to tokom ljetnjih mjeseci predvidjeni, kako bi se odvoz istog vrsio nesmetano tokom turisticke sezone.

Naime ,juče oko 13 sati, na kontejnersku stanicu Stari grad kod Pizane, stanari iz zgrade Lučke kapetanije ,kako je saopšteno TV Budva ,odložili su veću količinu starog pokućstva i kabastog otpada, oglušivši se na preporuku o terminu odlaganja i stvarajući ružnu sliku o zatrpanim kontejnerima.

Ovakve slike su česte i u drugim djelovima grada i govore o nepoštovanju komunalnog reda i onemogućavanju zaposlenih u komunalnom da svoje redovne aktivnosti obavljaju u predvidjenim terminima i kako ne bi vozilima stvarali gužvu u kontakt zoni Stari grad i drugim lokalitetima u gradu.