28-12-2020

Nikola Manojlović skajp-gost završnog Ritma za 2020. godinu

Turbulentna i nepredvidiva 2020. godina u svijetu sporta počela je sa rukometom, a rukometom se i završava jer će se od danas do srijede odigrati F4 Lige šampiona za muškarce i to za sezonu 2019/20. Tim povodom skajp-gost biće jedan od najboljih defanzivnih rukometaša u prošloj deceniji, a sada izvrsni rukometni analitičar, Nikola Manojlović.



"Prvi put od 2013. godine mi nismo imali klasičan kraj jedne i početak nove sezone Ritma. Šta više, konfuzni završetak ostalih sportova, djelimično, se odrazio i na našu emisiju. Nikola Manojlović je, definitivno, najiskreniji i trenutno, za mene, najbolji rukometni analitičar. Osvrnućemo se na Evropsko prvenstvo, ali isto tako i na predstojeći F4 Lige šampiona", istakao je Dušan Vujović, voditelj i urednik emisije Ritam sporta.

Ovo je završna emisija za 2020. godinu, a ukoliko ne bude velikih promjena u programskoj šemi, naredna je na programu već za sedam dana, odnosno 04. januara 2021. godine

"Opet je presedan taj što ćemo i prije Božića ući u studio, jer u prethodnim godinama imali smo reprizne, specijalne, emisije, a ove se sve vraća "u pogon" već 2. januara, te ćemo imati itekako dosta materijala da sve ispratimo na startu 2021.godine. Samo da se ova ne ponovi", zaključio je Vujović.

Emisija Ritam sporta emituje se premijerno ponedjeljkom od 17:05h na programu TV Budva, a repriza je od 22:30h.