27-03-2018

Nove fudbalske nade u "Vihoru"

Budvanski fudbalski petlići i pioniri, a nadamo se i starije kategorije ubuduće će zvanično nastupati pod imenom FK Vihor.

Nove fudbalske nade u

Dječaci koji su bili dio nekadašnje škole Mogrena sasvim sigurno grade ozbiljne karijere, a u prilog tome govore i rezultati koji su itekako vidljivi u mlađim kategorijama.

"Mogu sa ponosom da istaknem da smo posle višemjesečne borbe konačno uspjeli da završimo sve papire oko registracije kluba. Uspjeli smo da osnujemo klub i negdje polovinom novembra smo zvanično dobili od Ministarstva sporta zeleno svjetlo", naveo je Slavko Đukanović iz uprave kluba.

"Sve ovo smo priveli kraju uz ogromnu pomoć Fudbalskog saveza Crne Gore, pogotovo saveza Južne Regije kojoj mi pripadamo, koji nam je svo ovo vrijeme dozvolio da se takmičimo kako upravo ova djeca ne bi ispaštala", istakao je Đukanović.

On navodi da u klubu već sada vrijedno trenira blizu stotinu dječaka, kroz dvije takmičarske selekcije - petliće i pionire.

"Sa ponosom mogu da istaknem da su naši pioniri već na polusezoni bili prvi, da su bez poraza završili jesenji dio šampionata, dok se petlići u ovom trenutku nalaze na sredini tabele", zaključio je Đukanović.

Opširnije u prilogu iz sinošnje emisije "Sport time".