20-10-2020

NTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Rusije, domaćin je novinarskoj ekipi televizijskog kanala "TVN Russia" koja od 18 do 23. oktobra boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.


Foto: NTO

Kako su kazali iz NTO, riječ je o jednoj od najpoznatijih ruskih televizija, čija će ekipa u Crnoj Gori snimati prestižnu emisiju "Poedem, Poedim"

"Akcenat će, dodali su, biti na gastronomiji, lokalnim običajima i ljudima. Kadrovi za emisiju snimaće se na području Herceg Novog, Boke Kotorske, Kolašina, Žabljaka, Skadarskog jezera, Rijeke Crnojevića i Njeguša.

"Novinari televizije "TVN Russia" obišli su Njeguše gdje su imali priliku da se upoznaju sa procesom sušenja njeguškog pršuta, a narednih dana boraviće u Herceg Novom i Tivtu, gdje će pored obilaska atraktivnih turističkih lokaliteta, za novinare biti organizovana i dva "cooking show"-a koz koje će im biti predstavljena priprema tradicionalnih crnogorskih jela, a čiji domaćini će biti hoteli "Lazure Hotel & Marina" i "Regent Porto Montenegro". U drugom dijelu posjete, novinari će imati priliku da obiđu selo Žlijebi i Farmu Ostriga u Herceg Novom, dok će poslednjeg dana boravka posjetiti Rijeku Crnojevića", rekli su iz NTO.

Studijska posjeta predstavnika ruske televizije realizuje se uz podršku Lokalne turističke orgnizacije Herceg Novog, kao i podršku hotela "Lazure Hotel& Marina" i "Regent Porto Montenegro".

"TVN Russia" je jedna od najpoznatijih telivizijskih kuća u Rusiji sa gledanošću od preko 54 miliona na mjesečnom nivou. Emisija "Poedem, Poedim" snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana u februaru 2021.godine.