01-12-2017

Obavezno evidentiranje potrošača

Akcija evidentiranja ovih korisnika je neophodna, kako bi se u daljoj proceduri podnosioci zahtjeva registrovali kao legalni potrošači.

Obavezno evidentiranje potrošača | Radio Televizija Budva

Iz preduzeća 'Vodovod i kanalizacija d.o.o' obavještavaju korisnike usluga vodosnabdjevanja koji nijesu evidentirani u sistemu naplate DOO “Vodovod i kanalizacija” Budva, da su u obavezi da zahtjev za evidentiranje potrošača popune do 15.12.2017. godine u prostorijama Tehničkog sektora (Dubovica bb, Budva).

Akcija evidentiranja ovih korisnika je neophodna, kako bi se u daljoj proceduri podnosioci zahtjeva registrovali kao legalni potrošači.
Prilikom popunjavanja formulara, odnosno zahtjeva za evidentiranje, korisnici su dužni da prilože i dokaz o vlasništvu nad nepokretnošću (list nepokretnosti - ne strarije od 6 mjeseci, može i fotokopija) ili kupoprodajni Ugovor.
Ukoliko pomenuti korisnici ne iskoriste mogućnost evidencije na navedeni način i u naznačenom roku, bićemo prinuđeni da iste isključimo sa vodovodne mreže.

Takođe, na ovaj način korisnici izbjegavaju i pokretanje krivične prijave za navedena krivična djela (bespravno priključenje na vodovodnu infrastrukturu).

Obavještenja istog sadržaja pomenutim korisnicima poslata su i na kućne adrese.
Sve dodatne informacije –radnim danima u vremenu od 08:00 do 13:00 sati ili kontakom na brojeve: 033/ 403 - 484 ili 033 / 403 - 540 /tehnički sektor/ ili
lično 067/091 - 262 (Zoran Koković).