22-01-2020

Obuka za predstavnike nevladinih organizacija sa teritorije opštine Budva

Sekretarijat za lokalnu samoupravu kao organ nadležan za saradnju sa nevladinim organizacijama organizuje obuku za predstavnike nevladinih organizacija sa teritorije opštine Budva na temu: Pisanje predloga projekta za nevladine organizacije u skladu sa javnim pozivom Opštine Budva.

Obuka za predstavnike nevladinih organizacija sa teritorije opštine Budva | Radio Televizija Budva

Obuka će se sprovesti od 6. do 8. februara 2020. godine sa početkom u 09:00 časova u Velikoj sali Opštine Budva.

Predstavnici nevladinih organizacija sa teritorije opštine Budva mogu da delegiraju jednog (ili dva) svoja predstavnika i da dostave imena istih najkasnije do srijede, 29. januara 2020. godine na e-mail adresu: dragana.djurasevic@budva.me.

"Cilj obuke je da se omogući predstavnicima NVO usvajanje znanja i vještina u vezi sa pisanjem projekata u skladu sa pristupom logičkog okvira (LFA) i aktivna priprema projektne aplikacije u skladu sa javnim pozivom Opštine Budva, a sve u vezi sa primjenom nove Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele
sredstava nevladinim organizacijama br. 01-4034/1 od 09.12.2019. godine, obrascima za podnošenje aplikacija i smjernica za aplikante" navodi se u saopštenju Sekretarijata za lokalnu samoupravu.