10-04-2015

Od 7. maja dopuna minimum dva eura

Odluka o povećanju iznosa minimalne dopune na dva eura počev od 7. maja je donijeta nakon pažljive i detaljne analize korisničkih navika u svim aspektima i imajući u vidu velike troškove operatora u tom segmentu. Odluka se neće odraziti na kvalitet usluge koju m:tel obezbijeđuje prepaid korisnicima, izjavila je Portalu Analitika portparolka te kompanije Ana Martinović.

Od 7. maja dopuna minimum dva eura | Radio Televizija Budva

Napominjući da se korekcija odnosi na sve vrste dopuna osim papirnih vaučera, Martinović je naglasila da korisnici i dalje imaju mogućnost dopune željenog, a ne "okruglog" iznosa, što je i najveća prednost elektronske dopune.

"Maksimalni iznos za dopunu prepaid računa je 50 eura. U skladu sa dosadašnjom dobrom praksom, m:tel korisnicima pruža širok spektar mogućnosti dopune računa u svakoj prilici (POS terminal, web shop, bankomati, servis "dodaj"), kroz brojne ponude servisa i usluga, kao što su posebne ponude putem m:tel menija *105#", kazala je Martinović.

Ona je podsjetila da je prilikom ulaska m:tela na crnogorsko tržište 2007. bila jedino prisutna dopuna putem vaučera, sa minimalnim iznosom od pet eura.

"Tada smo uveli elektronsku dopunu i petostruko umanjili minimalni iznos, na jedan euro. Od 7. maja minimalna dopuna će, dakle, biti dva eura za sve m:tel prepaid korisnike, bez obzira gdje se nalaze.
Što se tiče korisnika Telekoma Srbije, minimalna dopuna je ranije bila 50 dinara, a sada je 100 dinara. Kolika će dopuna biti u budućem periodu u ovom trenutku ne možemo kom.entarisati", navela je Martinović.