29-02-2020

Odbojka: Budva gostuje Budućnosti u revanš meču polufinala Kupa

Odbojkaši "Budve" večeras gostuju OK Budućnost Bemax volley u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Crne Gore.

Odbojka: Budva gostuje Budućnosti u revanš meču polufinala Kupa | Radio Televizija Budva

Foto: cev.eu

U prvom duelu odigranom ove sedmice u našem gradu bilo je 3:1 za "Budvu".

Ukoliko ostvare trijumf, izabranici Vladimira Vasovića plasiraće se u finale, u koje ih vodi i poraz od 3:2 u setovima. Podgoričani bi u slučaju maksimalne i pobjede od 3:1 izborili "zlatni set".

"Očekuje nas revanš polufinala Kupa u Podgorici gdje idemo da ovjerimo plasman u finale. Ne treba da se opuštamo nego moramo da damo naš maksimum, jer "Budućnost" je mlada ekipa koja zna da igra ako im se da prostor. Mislim da smo svi spremni da odigramo još jednu dobru utakmicu i da dokažemo da smo i ove sezone najbolja ekipa u Crnoj Gori" , kazao je, za odbojka.me , Vlado Milev, kapiten aktuelnog osvajača Kupa.

Očekivanja uoči meča sa "Budvom" saopštio je i libero "Budućnosti" Nikola Radović:

"Opravdali su ulogu favorita na domaćem parketu, medjutim mi nismo pružili onoliko koliko možemo. Moramo se potruditi da ispravimo greške koje smo pravili na servisu i prijemu servisa i siguran sam da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu", izjavio je on.

Okršaj dvije ekipe počinje večeras od 20 sati u "Univerzitetskoj dvorani" u Podgorici. Dva sata ranije, u drugom polufinalu, snage u SC "Nikoljac" u Bijelom Polju odmjeravaju "Jedinstvo" i "Mornar". Bjelopoljci su u Baru poveli sa 1:0 u seriji.

Pomenimo da su polufinalni mečevi dio akcije "Jedan dan više za odbojku" (#1DayMore4Volleyball) iniciranog od strane Evropske odbojkaške Konfederacije.

M.S.