26-02-2020

Odbojkaši Budve danas kreću u odbranu trofeja

Mečevi polufinala Kupa Crne Gore za odbojkaše na programu su danas i sjutra. "Budva" će plasman u finale tražiti u duelima sa ekipom "Budućnosti". Do šanse da se bori za pehar doći će tim koji prvi zabilježi drugi trijumf.



Prema riječima trenera Vladimira Vasovića ovom utakmicom sastav iz našeg grada ulazi u odbranu trofeja osvojenih prošle sezone:

"Naša želja i obaveza je da to uradimo na najbolji mogući način. Sigurno da "Budućnost" u ove utakmice ulazi sa istom željom i ambicijom. Mi smo spremni i maksimalno motivisani" , istakao je Vasović.

I Podgoričani su spremni za nadigravanje sa aktuelnim osvajačem duple krune.

"U dobrom smo ritmu i nadamo se da ćemo nastaviti sa dobrim partijama i u mečevima koji su pred nama. Ulogu favorita naravno da prepuštamo kvalitetnijoj i iskusnijoj ekipi "Budve", ali mi smo mlada ekipa koja je željna nadigravanja i daćemo sve od sebe da ovaj polufinalni duel učinimo interesantnim i uzbudljivim", kazao je Balša Radulović, trener OK Budućnost volley Bemax.

Okršaj dva tima na programu je danas od 18 sati u MSC u Budvi. Drugo polufinale, između "Mornara" i "Jedinstva", zakazano je za sjutra od 17 časova u dvorani "Topolica" u Baru.

M.S.