12-11-2018

Odbojkaši "Budve" ubjedljivo savladali "Volley Star"

Odbojkaši "Budve" u četvrtom kolu prve lige, odigranom u subotu, savladali su "Volley Star" sa ubjedljivih 3:0 i opravdali ulogu favorita.

Odbojkaši

Ekipa "Budve" je tokom cijelog meča bila dominantija u svim segmentima igre, a naročito su se istakli kapiten, Jovan Delić i Ivan Hurtado. Sa druge strane gosti iz Nikšića u Budvu su došli znatno okrnjeni, kazao je trener Vollley Stara, Branko Manojlović.



"Mi smo došli u dosta oslabljenom sastavu. Čak nismo uspjeli ni drugog tehničara da osposbimo za ovu utakmicu. Pola postave su činili klinci koji imaju 16 i 17 godina. S obzirom da smo igrali sa ekipom koja je pretendent za titulu, baš sam zadovoljan", rekao je Manojlović.

Srednji bloker Budve, Miloš Milić smatra da je njegova ekipa na ovom meču pružila dobru partiju.

"Pa kao što smo očekivali ovo je bila jedna rutinska pobjeda bez nekih poteškoća. Zadovoljni smo igrom i ono što je najbitnije je da čekamo sledeći vikend i utakmicu u Bijelom Polju", istakao je Milić.

Gostovanje u Bijelom Polju za naše odbojkaše će biti zasigurno najveći izazov u dosadašnjem dijelu sezone. Prema riječima trenerima, Vladimira Vasovića odbojkaši su trenutno fokusirano na taj meč.

""Jedinstvo" je aktuelni šampion i za nas jedna prava provjera da vidimo dokle smo stigli sa radom i na čemu bi trebali da radimo ubuduće", zaključio je Vasović.

"Budva" je trenutno prva na tabeli sa maksimalnim učinkom od tri pobjede, "Budućnost" je na drugom a "Jedinstvo" na trećem mjestu. Na začelju tabele su "Sutjeska" i "Volley Star".